halsband

Idag kom mitt halsband, nu har jag mina pojkar runt halsen ♥
Halsbandet är i äkta silver och handstansat. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snöbus!

Idag har vi varit ute och busat i snön! ♥

♥ 2012-10-30 ♥

2012-10-23

Lagt mig i soffan och ska spendera kvällen här, Z har precis lagt sig!
Han har sovit en timme idag, han brukar ha två sovpass. Ibland undrar jag hur mycket dom behöver sova..men bm säger de är helt normalt, och särskilt för Z som är så aktiv. Så vi får lita på de!
 
Shoppat bikinisar idag, ingen modell jag egentligen vill ha! Meeen det är svårt att hitta nån som är bra! Titta på internet är ingen mening.. alla är så slanka å har så stora bröst så de passar inte ändå ;) (har testat best diverse bikinisar) Tänk på oss mammor som är sladdriga och hängiga  ;) nä men skämtåsido.. Tar tid att hitta nån bara! meen nu har jag :)
Har även beställt en present till mig själv idag, hoppas de är lika fint som jag tror.
 
, nu blir de soffhäng innan sängen :)
 
Springa fram och tillbaka i löven är populärt ♥

paket

Snön försvann, två dagar senare och de är vacker höst ute! Men vinterdäcken åker på ändå till helgen. Vintern är ju på väg :)
 
Imorgon har jag tvättstugan hela kvällen.. vilken fredag! Men de är väldigt behövligt kan jag lova! Vill knappt tänka på klädbergen här hemma.. Jag tyckte nyss vi hade tvättstuga!
Förutom tvättstuga kanske jag tar en sväng förbi några kompisar och säger hej, om jag orkar! Annars lockar en mysig hemmakväll vääldigt mycket med mina fina pojkar.
 
Idag kom de paket! Hälften va bra, resten åker tillbaka! Allt till Zakarias blir kvar. Han fick ett fleeceunderställ, så nu har han de och ett i ull. Ett par överdragsbyxor, vantar och en hoodie :) Så nu är klädlagret påfyllt så vi är redo för alla slags väder!
 
Ikväll blir de soffhäng, som alla andra dagar. Men Kalle lägger sig ganska tidigt, han kliver ju ändå upp strax innan fem på morgonen. Och mys kan man ju inte få för mycket av :)

SNÖÖ!!

Okej.. Kanske jag skulle lyssnat den här gången.. Men dom brukar ha fel 9 av 10 gånger.. Men nu är de verkligen vitt ute! Bilen är översnöad och står med sommardäck.. Aja sånt är vi vana vid här uppe i norr. Och vi är bättre på att köra bil än i skåne där de blir snökaos så fort de råkar snöa ;) Kalle får byta däck på bilarna.. Vi har tre! Men en bil har sina däck på "däckhotell" så den lämnar vi in så får sommardäcken checka in när vinter checkar ut ;)
 
Idag kommer min nya telefon! Så jag vet inte om jag ska gå några kilometer för att hämta ut den.. Elller  så får Kalle köra dit mig :P Tycker de är dåligt att vårat ica bredvid inte har posten.. bara schenker..
 
Dags att handla pulka till Zakarias också :D som ska få uppleva snö och vinter för första gången!  Förra vinter låg han ju i vagn och visste inte mycket! :)

Mat

Idag var en sån där dag jag bara ville dra täcket över huvudet! Fy vilken dålig natt det varit.. meen när man vet va man kliver upp för så ändras de snabbt! Man bli lika glad varje gång när man kliver in i Zakarias rum å han ler :)
 
Middagsdags.. å jag hoppas att den kräsna pojken kan äta idag.. Jag verkligen försöker med allt att han ska äta den mat vi lagar.. han äter spagetti å köttfärssås på burk.. å vi har testat alla varianter här hemma...men de åker ut! Ibland går de bra å han kommer å tar en tugga av maten på våra tallrikar..men inte så många tuggor så man skulle bli mätt! Hur får man sitt barn att inte peta å vara kräsen i maten?
 
Snart kommer Kalle hem å då ska vi äta, sen får vi se vad som händer.. Kanske tar vi en uppfriskande promenad runt lillsjön :)

snöö ?!

Nej nej! Inte än tack!
Som tur är så vände de nu till regn.. jag vet inte om det är bättre men.. Dags att byta till vinterdäck snart.. men tjurig som man är vill manju vänta så länge som möjligt.. annars blir de ju nya däck varje säsong då de slits så himla mycket innan snön kommer.. så man vill byta precis innan! Meeen man vet ju aldrig när de händer.. så man åker ju nästan alltid runt med vinterdäck i evigheter för aalla varnar om snön som aldrig kommer!
 
 
Idag är de söndagsmys med hela familjen! Vädret lockar inte att gå ut.kallt och regn!
Så vi stojar på hemma :)
 
Kalle jobbar dag till veckan, det gillar jag bäst! Då rullar allt på som vanligt och vi får eftermiddagarna och kvällarna tillsammans. När han jobbar natt så blir allt tvärtom å det blir bara knepigt :P
 
Känns jättekonstigt att köpa sommarkläder till Zakarias nu.. men de behövs ju när vi ska fara till thailand :)
Så vi laddar upp lite grann redan nu :)
 
 
 
 

Lördag

Soffhäng denna kalla lördagskväll.
 
Zakarias var lite svår att lägga idag, han fick för sig att han skulle vara vaken..även om ögonen gick i kors. Men tillslut somnade han. Så nu vaknar han inte förrän imorgon.. och jag hoppas ju på sovmorgon som han gav oss idag! Kors i taket.. Halv elva! Jag  vaknade som vanligt runt 9 och visste inte om jag skulle våga somna om.. men eftersom ingen sa något så  somnade jag om ganska snabbt. Sen vaknade jag igen och de va fortfarande tyst! Men efter en liten stund hördes de lite ljud från hans rum! Jag gick dit å där satt han så söt å bläddra i sin bok! 
 
Zakarias och sitt favorit lamm ♥
 
Nu ska jag ta en kopp te och krypa upp under filten i soffan till en film.
Än så länge är karln hemma och myser, men tror han ska träffa lite vänner senare :)
 
 

I am back !

Jag är en usel bloggare, men desto bättre på att läsa andras!
 
Vår fina pojke har fyllt 1 år! 
Och jag förstår inte var året tagit vägen, de har gått så fort! ♥
 
Thailandsresan närmar sig.. 1 december! Å Zakarias får vara utanför magen :)
Vi längtar och längtar efter sol och värme! Vädret nu är inte så speciellt charmigt.
 
Idag tog vi en vända på  stan.. Kom såklart hem med några påsar! Men billigt å bra!
Presentkort här och där hade vi + att de slank ner 2 bodysar från Pop som hade lite rea :)
 
 
RSS 2.0